Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skræddersyede udestue efter ønske.

Er udestuen ved at være træt og fugtig?, så kan vi hjælpe med at skræddersy præcis den udestue du ønsker. 

En udestue kan være med til at forlænge sommeren og foråret, men kan bestemt også bruges om vinteren, med en skræddersyede udestue fra os, får du den udestue der passer præcis til jeres behov. 

Hos Snedkerfirmaet Rister og Søn har vi allerede hjulpet utallige kunder med at optimerer deres udestuer så de passer til deres behov, og derfor vil vi også mene at vi er de rigtige til at hjælpe jer med en ny udestue eller blot en renovering af den eksisterende. 

En renovering kan blandt andet være at få udskiftet vinduerne, dørene, eller taget på udestuen. 

Vi går meget op i at rådgive til den rigtig løsning for jeres udestue, og i samråd med jer finde præcis den udestue i søger, en udestue kan have mange formål og derved er der ingen standart løsning for en udestue. 

Derfor speciel designer vi altid vores udestuer i samråd med jer som kunde, så får i den skræddersyede efter jeres ønsker og behov, alle vores udestuer bygges på stedet og vi kommer derved ikke med færdige modul udestuer, hvor vi ikke har kontrol af kvalitet på elementer og træet der bruges til at bygge jeres udestue. 

De materialer vi bruger i byggeriet af vores udestuer er nøje udvalgt, så de har den højeste kvalitet, og der gåes ikke på nogen former for kompromis med kvalitet, vi ønsker kun at leverer holdbare udestuer til fair priser. 

Vores priser på en ny udestue varier en del, da der er forskellige behov og ønsker til  udestuer, en udestue fra os kan varierer fra 50.000 kr. til 350.000 kr. alt efter størrelse, behov, og ønsker. 

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde omkring  jeres udestue drøm, hvor vi også kan vise nogle af dem vi allerede har bygget. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på Telefon 30 48 03 95 eller på mail kontakt@kevinrister.dk samt i kontaktformularen til venstre, vi vender tilbage med et tilbud staks efter vores møde. ​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.