Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Træ terrasse

Vi har bygget terrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Snedkerfirmaet Rister & Søn er din professionelle terrassepartner.


Vi tilbyder også Bambus terrasse ​

Hvorfor en bambus terrasse:

- Det er verdens hurtigst voksende plante

- Bambus kan fældes efter 4-6 år og genplanter sig selv fra dens eget rodnet

- Træer er 50-100 år om at vokse, og rodnettet dør ved fældning, derfor er bambus langt mere bæredygtigt

- Bambus indgår i et cirkulært og vedvarende produktionssystem og kan betegnes som en fornybar ressource

Bambus terrassen kan fås i to forskellige nuancer den ene er Cognac og den anden er Espresso, dog som alle andre træmaterialer vil bambus også gråne over tid.

Dog kan farven på bambus bevares ved at at være mere omhyggelig angående vedligehold af terrassen, bambus terrasse planker er langt hårdere og tungere end andre naturmaterialer.

Bambus terrasser lægges uden synlig skruer eller søm det monteres med et click system, en bambus terrasse lægges som udgangspunkt på bambus strøer, så materialet kan arbejde ens.

Bambus terrasse planker leveres med en glat og rillet side men er vendbare, så man kan vælge den løsning man ønsker, og alle bambus produkter leveres olieret fra fabrik.

Ønsker du en bambus terrasse løsning, så kontakt os vi står klar med råd og vejledning samt et god tilbud, vi kommer også gerne ud og besigtiger med nogle vareprøver hvis det ønskes.

Bambus plankerne fås også som facade beklædning og udhængsbrædder.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.