Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bjælkehuse i alle størrelser og til alle behov

Hos Rister og Søn tilbyder vi en stort udvalg af fritidshuse i alle størrelser og til alle behov, men vi tilbyder også vores nuværende fritidshus udvalg som bjælkehytter. 

Vores bjælkehytter kan fås som det ønskes og derved er der også fuld design frihed, det skal dog siges at at vi bygger alle typer af fritidshuse med fuld design frihed, så hos os kan man få det som man ønsker og har behov for. 

Vores bjælkehytter er en ligeså god men billigere løsning en vores modulbygget fritidshuse, og det er de fordi med et bjælkehus lægger man bjælker oven på hinanden og har derved yder konstruktionen komplet ​når bjælkerne er langt som det ønskes. 

Muligheder med en bjælkehus

Vi bygger normalt vores bjælkehuse med profiler i tykkelserne fra 50-100 mm og med højder på 125-175 mm. 

Ønsker du en specielt dimension kan dette også tilbydes, når vi skal bygge et bjælkehus afholder vi et møde inde for alle detaljer aftales og derved kan profilerne også ses, så man får den rigtige profil til sit nye bjælkehus. 

Fordele ved et bjælkehus

-Et bjælkehus kan fås i størrelserne fra 10 m2 til 200 m2 

-​Et bjælkehus er en langt billigere form for fritidshus 

-Et bjælkehus er allerede isoleret mellem 50 mm og 100 mm ved samling af bjælker, da bjælkerne har en isolerende effekt.

Kontakt os i dag og hør mere, vi holder et møde med jer og udfører et uforpligtende tilbud på et bjælkehus præcis efter ønske.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.