Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

EJENDOMSVEDLIGEHOLD

​Vi har på nuværende tidpunkt allerede faste aftaler med mange selskaber og foreninger, inden for det der kaldes service og vedligehold på håndværkerydelser primært tømrer og snedker opgaver.

​Vi tror på god kommunikation, fornuftige priser, håndværksmæssig kvalitet og overholdelse af aftaler er alfa omega i et godt samarbejde.

Vi er har på nuværende tidpunkt, allerede en del faste aftaler med Bolig- og Andelsforeninger på Sjælland, Hvor vi er fast tilknyttet som tømrer og snedker, vil tilbyder også akut service til disse foreninger, hvor vi kan til kaldes inden for 1 time, hvis der skulle opstå akutskade i eller omkring ejendommen.

Nogle mindre Bolig- og Andelsforeninger bruger os bare fast uden vi decideret er tilknyttet fast, de bruger os fordi vi fordyber os i ejendommen og bruger tid på at gennem gå alle små tingene så der hele tiden er klare linjer om aftalerne vi indgår, samt at det håndværk vi leverer er noget vi kan være stolte af, vores kvalitets forståelse og sans for detaljer samt fornuftige priser, har gjort os til en god og fast samarbejdes partner for mange bolig- og andelsforeninger 

Ønsker jeres Bolig- eller Andelsforening at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så er vores telefon altid åben og vi er klar på et kaffemøde hvor vi fortæller mere om os og hvad vi kan hjælpe jeres forening med. ​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.