Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Carport i træ som færdig løsning

Vi tilbyder 2 typer af carporte som en koncept læsning, hvor du køber en færdig bygget carport.

Der gør at du ved bestilling af en af vores carporte for en alt inklusiv læsning på din carport, dog kan størrelsen tilpasses hvis det  ønskes, i sådanne tilfælde gives en tilbuds pris på den samlet opgave. 

Du kan også vælge hvis målene passer en færdigbygget carport inkl. montering. 

Færdigbygget carport 1.

carport med sadel tag

Beskrivelse :

Trækonstruktion taghældning 20°, længde 7,2 m, bredde. 3,8 m

Spørg for pris, da prisen kan varierer alt efter ønske til tagbeklædning, tagrender osv. ( Denne model tilbydes også med redskabsskur ) 

Prisoverslag eks. som vist på billedet: 62606,12 kr. inkl. moms og montage.

​Der udgraves for 10 stk. stolper pr. 1,8 m, søjlesko som BMF type L nedstøbes i beton 16 MPa og stolper af konstruktionstræ, styrkesortering C18, trykimprægneret iht. NTR-klasse A, 125 x 125 mm, længde 2,0 m, tildannes og monteres i søjlesko. Remme, 63 x 125 mm, monteres på stolpeudskæringer med bolte og spændskiver, udhæng 200 mm. Spær, 9 stk. tildannes på stedet af konstruktionstræ styrkesortering C18, spændvidde 3,8 m, afstand 0,9 m. Spærhoved 50 x 125 mm, spærfod og lodpost 50 x 100 mm, samles med sømbeslag, forankres til rem med Universalbeslag som BMF og sikres med vindtrækbånd. Stern og vindskeder af 25 x 125 mm ru brædder af fyrretræ, 5. sortering - kvinta, tryk- imprægneret iht. NTR-klasse AB, fastgøres til spær og afsluttes med dækbræt, 25 x 100 mm. Ru brædder, 19 x 95 mm, af fyrretræ 5. sortering - kvinta, monteres under tagudhæng.

Carporten bygges som vist på billedet og som angivet i beskrivelsen. 

Færdigbygget carport 2.

fladtags carport

Beskrivelse:

Trækonstruktion taghældning 1:40, længde 7,2 m, br. 3,8 m ( Denne model tilbydes også  med redskabsskur ) 

Prisoverslag eks. som vist på billedet: 48218,5 kr. inkl. moms og montage.

Spørg for pris, da prisen kan varierer alt efter ønske til tagbeklædning, tagrender osv.  

Der udgraves for 10 stk. stolper pr. 1,8 m, søjlesko som Simpson type L nedstøbes i beton 16 MPa og stolper af konstruktionstræ, styrkesortering C18, trykimprægneret iht. NTR-klasse A, 125 x 125 mm, længde 2,0 m, tildannes og monteres i søjlesko. Remme, 63 x 125 mm, monteres på stolpeudskæringer med bolte og spændskiver, udhæng 200 mm. Bjælkespær, 9 stk. 50 x 100 mm af konstruktionstræ, styrkesortering C18, spændvidde 3,8 m, afstand 0,9 m, forsynes med kiler 0-50 mm for taghældning 1:40 og forankres til rem med Universalbeslag som BMF og sikres med vindtrækbånd. Stern og vindskeder af 25 x 125 mm ru brædder af fyrretræ, 5. sortering - kvinta, trykimprægneret iht. NTR-klasse AB, fastgøres til spær. Vindskeder afsluttes med dækbræt, 25 x 100 mm.

Carporten bygges som vist på billedet og som angivet i beskrivelsen

Carport efter ønske.

Ønskes der en carport efter ønske, så den er skræddersyede til ​huset eller grunden tilbyder vi også det, Vi ser muligheder og ikke begrænsninger, og vi er altid klar med en gode idé eller vejledning iht. den nye carport.

Ønskes carporten som n støbt og murer løsning har vi et tæt samarbejde med en murermester der kan løse denne opgave med faglig stolthed som vi gerne indhenter et tilbud fra, dermed sagt i kan få præcis den carport i ønsker hos os. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål og/eller ønsker et uforpligtende tilbud på en færdigbygget carport.

Vi kan kontaktes på telefon 30 48 03 93 eller i kontaktformularen til venstre, Vi gør alt hvad vi kan for at levere en super service, og derfor kan du forvente et tilbud på din nye færdigbygget carport inden for 24 timer på almindelige hverdage, hvis der vælges en carport i træ. ​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.