Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionelt tømrer- og Snedkerfirma

Er du på udkig efter en professionel tømrer eller snedker? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Snedkerfirmaet Rister & Søn er et moderne tømrer- og snedkerfirma, som kan klare enhver opgave indenfor de to fag. Vi hjælper både private kunder og erhvervskunder i hele Hovedstadsområdet og Køge og omegn. Især omkring Roskilde, Karlslunde, Solrød og Greve, Tune men også i Nordsjælland. Geografi er ingen hindring for os.

Hvis du mangler hjælp til en form for tømrerarbejde eller snedkerarbejde, kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Vores erfaringer favner bredt indenfor begge fag, og vi kan derfor varetage både store og små opgaver. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte vores snedker- eller tømrerfirma for hjælp.

Hos os kan du altid finde en dygtig tømrer eller snedker, som står klar til at varetage og udføre enhver opgave indenfor branchen. Vi lægger en ære i at levere smukt håndværk til den aftalte tid, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave.

Vi udfører ikke noget, som vi ikke selv er stolte af. Vi har stor sans for detaljerne, hvilket betyder, at du kan forvente veludførte løsninger, når du samarbejder med os. Det betyder også, at du kan være helt tryg ved at vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi gør alt for at opfylde alle dine individuelle ønsker og behov, professionel tømrer og snedker til rådighed lige her.

Når vores snedker eller tømrer løser en opgave for dig, gør vi det altid til en så billig pris som muligt. Dette gælder, uanset hvilken opgave vi skal varetage.

Mere end 40 års erfaring som tømrer og snedker

​Vores dygtige ansatte har mere end 40 års erfaring som enten tømrere eller snedkere. Derfor er vi i stand til at udføre alt fra små til større opgaver. Vi står altid klar med gode råd og kompetent vejledning, så du er sikker på at få den bedst mulige løsning.

Vi ser altid løsninger og muligheder frem for begrænsninger, hvilket betyder, at vi kan løse alle opgaver. Vi går derudover meget op i at have den bedst mulige kommunikation med alle vores kunder. Således er vi sikre på at nå frem til det resultat, som du ønsker.

Vi har et princip om at imødekomme alle kunder, uanset om det er et par fodlister, der skal monteres, eller et komplet tag, der skal udskiftes. Vi står med andre ord altid klar til at løse din opgave for dig – altid til attraktive priser.​

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Sidder du og tænker: Hvad koster en tømrer eller snedker? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme, så vi kan besvare dit spørgsmål. Vi står altid klar til at løse mange og forskelligartede opgaver, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vores tømrer eller snedker udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud på din opgave til dig.

Du kan kontakte vores snedker- eller tømrermester på telefon 30 48 03 95 eller på e-mail kontakt@kevinrister.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular lige her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.