Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lægning af trægulv ​

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn lægger vi alle slags trægulve. Om der er tale om normale parketgulve, sildebensparket, plankegulve, stavparket, lamelgulv m.fl., så kan vi klare opgaven, og ingen opgave er for stor eller lille.

Vi har mange års erfaring i lægning af trægulv, og omlægning af trægulv.

Vi har kendskab til alle slags trægulv typer og kan derfor vejlede og rådgive gennem hele processen,

Det blandt andet  er vigtigt i beslutningsprocessen at tage stilling til hvilken gulvtype og træsort det skal være, hvilket f.eks. kan være fyrretræ, egetræ eller ask osv, det er også vigtige at tage stilling til gulvet belastning grad, så man ikke får valg det forkerte gulv til det forkerte sted. 

Trægulvet flytter ind

Nu til dags er trægulv, et gulv der definere huset, lejligheden, eller virksomheds lokalerne, og derfor er det vigtig at få det rigtige gulv der både passer ind i stilen og giver de bedste muligheder for komfort og rengøring.

Gulve betyder mere og mere for boligen, virksomheden osv, og der kommer flere og flere typer at vælge i mellem, derfor så vi altid klar med rådgivning, det kan blandt andet være omkring slidstyrke og belastning evne osv, Vores uddannet snedkere kender træet og kender dens styrker og svag hedder når der skal vælges træsort til det nye gulv. 

​Trægulve i verdensklasse

Hos Snedkerfirmaet Rister og søn har vi mange års erfaring i gulvlægning og specielt lægning af trægulve og omlægning af trægulve for boligforeninger, virksomheder og private.

Vores mange års erfaring i de mange forskellige trægulve der er på markedet, gør at vi kan give den bedste rådgivning på markedet når det gælder trægulve, Skal du/i have nyt trægulv så kontakt os på formularen til venstre, så vender vi tilbage hurtigst muligt, så du/i kan få drømmegulvet.​

Vi er eksperter i følgende gulvtyper:

Eksempelvis:

  • Fyrretræsgulv
  • Egetræsgulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv
  • Ask gulv
  • Bøgetræsgulv
  • Bambusgulv

Har du spørgsmål vedrørende dit nye trægulv, er vi altid behjælpelig med kompetent rådgivning. Vi sidder klar på den anden side af kontaktformularen til venstre, på e-mail kevin@risterogsøn.dk eller pr. telefon 30 48 09 64 / 30 48 03 95​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.