Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalrenovering​

Snedkerfirmaet Rister & Søn tilbyder en omfattende renovering, ombygning eller en komplet totalrenovering. 

Der kan være mange grunde til at ville renovere, og der kan også være mange spørgsmål til en renovation eller ombygning af det nuværende hus eller den nuværende lejlighed, vi lytter altid til dine ønsker og behov.

Vi  giver en grundig rådgivning i hvad der er muligt og hvad der er bedst for dit hus eller din lejlighed.

Gennem årende har vi udført et utal af totalrenoveringer af lejligheder, villaer, sommerhuse osv, Vi blandt andet udført Totalrenovering i nordsjælland, og totalrenovering i Roskilde, Greve, Køge, Solrød, Karlsunde, København, Sorø osv. 

Vi har samarbejdsparnter inde for alle fag, som vi samarbejder tæt med, det sikre at du får den bedste forløb og vi kan stå inde ofr deres gode håndværk. 

Totalrenovering af villa eller Totalrenovering af lejlighed er tit store projekter og derfor er det vigtig at der er styr på alt lige fra professionel tidplan til byggestyring , samt koordineringen af arbejde, alt det er vi specialister, Hos os får du en projekt leder tilknyttet som starter dit projekt og aflever det til den aftale tid og til det aftale budget. 

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn, er intet umuligt, der er altid en løsning.

Vi kan også hjælpe vis du skal have energi forbedret huset eller lejligheden, Så varmeregningen ikke stiger til vejrs, der er rigtig mange penge at hente på en energi forbedring af huset eller lejligheden. 

Kontakt os for en uforpligtende tilbud på din renovering af villa eller din renovering af lejlighed. ​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.