Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalrenovering​

Snedkerfirmaet Rister & Søn tilbyder vi at stå for hele dit projekt når boligen skal gennem en totalrenovering, vi udfører projektet i enten totalentreprise eller hovedentreprise alt efter hvad du ønsker. 

Der kan være mange grunde til at ville renovere, og der kan også være mange spørgsmål til en renovering eller ombygning af den nuværende bolig, vi lytter altid til dine ønsker og behov.

Vi  giver en grundig rådgivning i hvad der er muligt og hvad der er bedst for din bolig. 

Gennem årende har vi udført et utal af totalrenoveringer af lejligheder, villaer, sommerhuse osv.

Vi blandt andet udført Totalrenovering i Nordsjælland, og totalrenovering i Roskilde, Greve, Køge, Solrød, Karlsunde, København, Sorø osv. 

Vi har samarbejdspartnere inde for alle fag, som vi samarbejder tæt med, det sikre at du får den bedste forløb og vi kan stå inde ofr deres gode håndværk. 

Totalrenovering boligen er tit større projekt og derfor er det vigtig at der er styr på alt lige fra den professionelle tidplan til byggestyringen på projektet , hos os får du en projekt leder tilknyttet dit projekt så du kan har en kontakt gennem hele byggeriet, Projektlederen vil være den person der starter projektet og afslutter projektet. 

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn, er intet umuligt, der er altid en løsning.

Vi kan også hjælpe vis du skal have energi forbedret huset eller lejligheden, Så varmeregningen ikke stiger til vejrs, der er rigtig mange penge at hente på en energirenovering af boligen.

Kontakt os for en uforpligtende tilbud på din renovering af villa eller din renovering af lejlighed. ​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.