Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkkenrenovering uden grænser

Vi tilbyder en bred vifte at løsninger når det gælder totalrenovering af køkkenet, Vi kan tilbyde den brede vifte da vi har samarbejde med alle faggrupper og kan tilbyde det som en totalentreprise, Både hvis hele rummet skal renoveret eller hvis du blot ønsker køkken området renoveret​, Vi tilbyder også at renoverer dit eksisterende køkken med nye fronter på både skuffer og låger, hos os er det ikke nogle grænser når det gælder en køkkenrenovering, da vi både har mulighed for at yde en totalentreprise og en renovering af køkken fronterne, samt tilbyde fingersamlet skuffer hvis du ønsker snedkerlooket på køkkenet. 

Ønsker du et snedkerkøkken uden at betale en formue.

Vi tilbyder at udfører nye skuffefronter og skabs låger til dit IKEA køkken, Vi kan også tilbyde at lave fingersamlet skuffer eller skuffer med svalehaler hvis dette ønskes, Vi har ikke et katalog over hvilke typer vi tilbyder, da vi mener at det sætter begrænsninger i valgmulighederne og det ønsker vi ikke vores kunder skal have, Vi ønsker vores at du som kunde hos os skal kunne vælge præcis det design du ønsker, om det er massivt træ eller farvet laminat eller høj glans osv. vi har ingen grænser for design på vores låger eller skuffe fronter, du kan få din fronter eller de låger du vil have på dit køkken præcis efter ønske hos os.

Totalentreprise på en totalrenovering

Vi tilbyder at udfører en totalrenovering af køkken området som en totalentreprise.

En totalentreprise er er hvor vi står for alt iht. andre håndværkere og koordinering heraf, det kan eks. være hvis der ønskes at hele rummet skal renoveres, hvor der lægges nyt gulv, vægge isoleres, nye vindue , nyt el , nye rørføringer osv, så kan vi hjælpe med at stå for planlægning af faggrupper, koordinering, samt at booke håndværkere, det vil sige vi giver et samlet tilbud på hele opgaven, Vi kan også stå for indkøb af det ønskede køkken, og selvfølgelig montage af dette, i kan også sagtens selv indkøbe det nye køkken hvis dette ønskes, Vi hjælper gerne med råd og vejleding, hvis der brug for dette.

Hos os der behøver du kun kontakte et firma for at få løst opgaven med det ønskede resultat, og du får kun en kontakt under hele byggeriet, der gør du kan være helt rolig og være tryg under hele byggeriet, da vi har mange års erfaring i renovering af køkkener. 

Hvad koster en køkkenrenovering?

En køkkenrenovering kan være meget varigerene i pris, da der er mange faktorer der spiller ind på prisen af køkkenrenoveringen, det kan eks. være firmaet, køkken typen, omfanget af opgaven, køkkenfirmaet avance på deres underentreprenører osv. der kan  indvirkning på prisen af den ønskede køkkenrenovering.

Tit så har køkkenfirmaet en høj avance på deres underentreprenører og den kan du spare ved at gå direkte til et firma der kan klare hele opgaven, Vi kan klare hele opgaven og vi har derved også mange års erfaring, der gør vi har en bred porteføjle at dygtige samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper som vi har arbejdet sammen med i mange år, så du kan være sikker på at køkkenrenoveringen køre uden gnidninger og uden misforståelser, det gør også at vi kan tilbyde de bedste priser på en køkkenrenovering i totalentreprise.

Få et uforpligtende tilbud på din køkkenrenovering

Kontakt os i kontakt formularen til venstre eller på mailen Kontakt@risterogsøn.dk, vi er også på telefon 30 48 03 95, så er vi klar til at give et uforpligtende tilbud på din køkkenrenovering. ​


Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.