Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Døre & vinduer

Hos Snedkermester Kevin Rister har vi specialiseret os i døre og vinduer, Både på montage delen og på restaurering af ældre vinduer og døre,  ​Vores snedkeri udfører restaurerings arbejdet og vores dygtige tømrer og bygningsnedkere Monterer, Vi har mange års erfaring i døre og vinduer og har opbygget et bredt kendskab til de mærker der er på det danske vindues marked idag. Vi udfører alt fra små vindues udskiftninger til større  vindues udskiftninger for boligforeninger og andelsforeninger, og præcis det samme gælder for døre, vi er altid klar med råd og vejledning iht. døre og vinduers typer og ikke mindst de mange glas typer og løsninger der er på markedet. 

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud. 

.

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.