Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dør og vindues udskiftning

​Hos Snedkermester Kevin Rister, skifter vi alle former og mærker af døre og vinduer, samt glas partier.

Vi har allerede udskiftet utallige døre og vinduer og vi har derved skabt et godt kendskab det alle mærker og glastyper,samt har vi vores på diverse kurser i døre og vinduer så vi kan rådgive jer til det bedste valg af døre og vinduer.

Vi står altid klar til at komme forbi jer og holde et møde angående jeres nye døre og vinduer, på mødet gennemgår vi diverse typer og høre om jeres ønsker, der efter sender vi et tilbud til jer som vi så gennemgår og finder ud af om der er nogle rettelser der skal foretaget.

Vi gør alt for at det skal være så nemt og gnidningsfrit for jer som kunde når valget skal tages om nye vinduer eller døre.

Ingen opgaver er for store eller for små , så derved sagt er det et vindue det drejer sig om eller en hel boligforening der skal have nye vinduer, kan vi løfte opgaven uden vanskeligheder, Vores Tømrer er kvalitets bevidste og har mange års erfaring i at udskifte døre og vinduer, så det gør at du som kunde at være tryg ved at vælge os til din vindues udskiftning eller din dør udskiftning.

Kontakt os i dag og book et møde. 

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.