Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering og ombygning af butikslokaler

​Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn har vi mange års erfaring med renovering og ombygning af f.eks. butik, kontor og erhvervslokaler. 

Vi moderniserer butikkerne med udgangspunkt i dine ønsker og finder den løsning der passer præcis ind i dine drømme og visioner for lokalerne. 

Vi har hjulpet flere butikker med udarbejdelsen af butiksinventaret til deres butik eller kontorlokaler. Det er vores vores kerne værdi at levere et resultat, der lever op til dine forventninger,  Vi står gerne for hele renoveringen, ombygningen og moderniseringen, vi har samarbejdspartnere i alle faggrupper og vi har tilmed erfaringen.

Vi ved også hvor vigtig dialog og kommunikation er for et godt samarbejde så det vægter vi højt gennem hele byggeriet og efter byggeriet.​

Vi skræddersyr løsninger for din renovering eller modernisering.

Vi er behjælpelige på alle projekter i erhvervslokalet . Ved såvel traditionelle renoveringer – som f.eks. opsætning af gips væg – som mere omfattende omstruktureringer af butikken og mindre opgaver, udskiftning af ruder og inventar osv.

Ingen opgave er for stor eller for lille for vores team at dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere. 

Kontakt os i dag

Vi imødekommer ethvert ønske til renovering, ombygning og modernisering. Vi står altid klar til et møde og høre gerne om visioner og ønsker til lokalerne.

Kontakt os her eller på telefon 30 48 09 64 / 30 48 03 95​.

Vi står altid bag kontaktformularen til venstre og svare inden for 24 timer. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.