Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og snedker​

Hos Snedkermester Kevin Rister er vi et moderne tømrer og snedker firma, vores erfaringer og projektet favner bredt indenfor tømrer og snedker faget, Vores Snedkeri udfører alle former for inventar/møbel og maskinsnedker projekter, Vores værksted ansvarlige har 40 års erfaring i disse opgaver og står altid klar med råd og vejledning i alle former for opgaver til snedkeriet.

Vores dygtige bygningssnedkere og tømrer er altid klar ude i marken til at varetage og udfører alle former for tømrer og snedker opgaver, deres erfaring er også stort og indebærer det meste indenfor faget, de er alle gode allround tømrer og snedkere, som gør en ære i at levere smukt håndværk til jer. De udfører ikke noget de ikke er stolte af og de har sans for detaljerne, deres mange årige erfaringer gør du kan være helt trygt ved at vælge os og vi kan være helt trygge når vi sender dem ud til jer, da vi altid ved de kommer tilbage med en historie om glade kunder, de gør alt for at opfylde jeres behov og ønsker.

Vi går indfor løsninger og ser kun muligheder i stedet for begrænsninger, Vi gør derved også meget ud at få den bedste kommunikation med jer som kunde så vi når frem til lige netop de resultat i ønsker.

Vi udfører alt indenfor Tømrer og snedkerfaget, og vi har det princip om, vi imødekommer alle kunder om det er et par fodlister der skal monteres, eller en komplet tag udskiftning der skal udføres så står vi altid klar med et godt tilbud på netop jeres projekt.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt

Kallerupvej 41H, 2640 Hedehusene