Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lægning af tagpap tag.

Tagpap er en populær løsning til flade tage. Vi sørger for at dit tagpap ligger både pænt og som det skal, så du får de bedste mulige og mest holdbare resustat. Ved lægning af tagpap er det vigtig at tagdækkren ved hvad han laver og har erfaring i at l.igge tagpap, Vores uddannede tagdækker har mange års erfaring i at ligge tagpap, så de ved hva der skal til at udføre den perfekte tagdækning på dit tag.

En af vores kernekompetencer er listedækning, hvor udseendet på dit tag løftes tilmed giver det taget et spil, som glatdækning har svært ved at få frem på tage.

Vi står altid klar til et møde om mulighederne ved dit tagpap-projekt og i forbindelse med lægning af tagpap på både nuværende og nye tage.

Vores tagdækker har udført tagpap tag på de meste af Sjælland, Referencerne ligger i Greve, Roskilde, Vallensbæk, Nordsjælland, Solrød, Karlslunde, Taastrup, osv. 

Ingen opgave er for stor eller for lille for os , Vi står klar vis du skal have udført en lapning af dit tagapap eller vis din boligforening skal have nyt tagpaptag.

Kontakt Snedkermester Kevin Rister

Du kan trygt vælge os, som samarbejdspartner på dit tagprojekt eller til mindre reparationer af dit tagpap-tag.

Kontakt os på telefon 30 48 03 95.  Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende os en mail til Kontakt@kevinrister.dk 

Vi kører til dagligt ud fra Greve nær Roskilde og Hedehusene ved Taastrup men arbejder på tage over hele Sjælland.

Du kan altid få tjekket dit tagpap helt gratis og  få et uforpligtende tilbud på dit tag.

Vi tilbyder tilmed prisgaranti på visse tag løsninger, send os en mail så fortæller vi mere om vilkårene for vores pris garanti 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.