Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt tagpap tag? ​

Hos Snedkerfirmaet Rister og Søn har vi også tagdækkere, vores tagdækkere udfører alt indenfor tagpaptage på hele Sjælland, vores afdeling i greve dækker hele Sjælland, Vi har allerede hjulpet mange med at få et flot tagpap tag rundt omkring i Greve, Køge, Roskilde og Resten af Sjælland, Vores tagdækker har mange års erfaring i tagdækning, og der udfører altid en finish der overgår de fleste, et tagpap tag er et smukt og elegant tag, der har en masse muligheder og der er mange løsninger, blandt andet listedækning, glatdækning osv. 

Listedækning giver taget et spil og en volumen, hvor glatdækning er mere enkelt men samtidig er det bestemt også elegant, Vores tagdækkere har mange års erfaring i dem alle og de er altid klar med råd og vejledning når du kal have nyt tagpap tag til en fair pris.

Mange muligheder med et nyt tagpap tag

Tagpap bliver er blevet populært gennem årene på grund af tagpap har gode egenskaber, såsom styrke og smidighed.
På mange moderne byggerier er tagpap den helt rigtige løsning, da tagpap rummer mage muligheder og der er mange muligheder for byggeriet med en tagpap løsning til taget.

Vi har mange års erfaring i at udfører tagpap tage i Greve, Roskilde, Solrød, Karlslunde og resten af Sjælland. ​

Tagpap er samtidig et smukt og elegant tag, der kan udføres på mange måder såsom listedækning, plankedækning, glatdækning osv.

Et tagpap tag har næsten uendelig muligheder, vores store erfaring i tagpap tage har gjort os i stand til at løse alle former for tagpap opgaver og projekter.

Vi har tilmed også de bedste priser på tagpap tage og i vise tilfælde med visse kriterier giver vi også en pris garanti, vi tilbyder også altid et gratis tag tjek af tagpap tage, hvor vi gennem går taget for huller i din tagpap, og tjekker for andre skader på taget.

 

Ingen tagdæknings opgave er for stor eller for lille, vi udfører alt fra det lille skur, til den store lager hal der skal have hele pakken.

Holdbarhed på et tagpap tag

Holdbarheden på et professionelt lagt tagpap tag er i omegn af ​15-20 år alt efter valg af udstyk på tagpap taget. Vi bruger kun kvalitets produkter til vores tagpap opgaver, og med os på tagpap opgaven giver vi gerne 15-20 års garanti.

Fordele ved at vælge et tagpap tag

-Der kan lægges nyt tagpap oven på det eksisterende

-Et tagpap tag er en billigt tagløsning 

-Med et tagpap tag kan du vælge mange udtryk til huset

-Et tagpap tag er nemt og billigt at reparer 

-​Et tagpap tag er en langtidsholdbar tag løsning 

-Et tagpap tag tager kortere tid at lægge end andre tagløsninger 

Fordele ved et tagpap tag er mange, Book et møde os for at vide mere om fordelene ved at vælge et tagpap tag. 

Prisen på et tagpap tag

Et tagpap tag er en billigere løsning en mange går og tror, vi oplever tit at man tror at et tagpap tag er en af de dyre tagløsninger.

Prisen på et tagpap tag afhænger af mange punkter, det kan være taget hældning, adgangsforhold, tilbehør til tagpap taget, efterisolering osv. , Vi giver altid en fair og individuel pris på tagpap taget, det sikre dig at du altid for en mere nøjagtig og fair pris på dit tagpap tag. ​

VI GIVER TILBUD INDE FOR  48 TIMER PÅ ALLE TAGPAP OPGAVER!

Her er nogle af de tagpap løsninger vi tilbyder : 

  • Tagpap tag med glatdækning
  • Tagpap tag med listedækning
  • Tagpap tag med shingles
  • Montering af ovenlyskupler på tagpap tag
  • Reparation af Tagpap tag
  • Grønt Tag ( Sedum tag )

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt tagpap tag.

derbigum_horizontal

download

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.