Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tag med Prisgaranti

Hos Snedkermester Kevin Rister skifter vi og reparerer gerne dit tag, Vi har mange års erfaring i tage og har gennem årende opbygget et bredt kendskab til de nedenstående tagtyper. 

Vores erfaring  med hus tage gør at vi ved hvad der er godt og skidt for et tag og at vi kan se på taget og vurdere standen, da det nogle gange kan være mere rationelt at reparerer taget i stedet for at skifte det. 

Vi udskifter alle slags tage og  vi har en bredt erfaring i de nedenstående tag typer, det gør du kan være tryg ved at vælge os til din tagudskiftning, vi går op i detaljen og levere godt solidt håndværk vi er stolte af, vi tror på god rådgivning og godt samspil mellem kunde og os er vejen frem for en god tagudskiftning, Du får altid en kontakt person hos os du altid kan ringe til vis du vælge os til din tagudskiftning. 

Skal dit hus have nyt tag, så tag os med på råd, så holder vi et uforpligtende møde angående din tagudskiftning og forventinings afstemmer så vi er sikker på du får en præcist tilbud på lige netop det tag du ønsker.   

Vi udskifter også tage med asbest uden du få en ekstra regning fordi der er asbest i taget, Vi har alle de nødvendig kurser til at håndtere asbest. 

Vi laver både tage for private, boligforeninger, erhverv og kommuner,

Typer af tage vi udfører:

-Tagpaptag ( Glat-Planke-Liste dækning )

-Decra tag 

-Metrotile tag

-Betontagsten 

-Tegl tage 

-Eternit tage  

-Stål tage 

Angående pris garantien på et nyt tag, ring og høre mere om vilkår og betingelser for at få pris garanti på din tagudskiftning. 

​Står du overfor en tagudskiftning og skal have nyt tag, så kontakt os idag for et uforpligtende møde.

 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt

Kallerupvej 41H, 2640 Hedehusene