Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tag

Vores tagdækkere er eksperter i at udfører tagpaptag og vores tømrer og taglæggere eksperter i tegl,decra og eternit, kort sagt lige meget hvilken tagentreprise eller hvilket tagprojekt du står overfor kan du trygt vælge os til projektet, Vi ved meget om tag så vi kan også rådegive dit til det rigtig tagmateriale passende til dit hus, tagpap og eternit er eksempel i kategorien lette tage, hvor tegl er meget tungt, det er vigtig at spær dimension og huset er gearet til det tagmateriale man vælger, spøg os til råds vi er her for dit og dit hus. 

Vores tagdækkere og taglægger/Tømrer har mange års erfaring så derfor ved de også hvad de laver, det er nemlig vigtig at kvalitet og viden om materialerne spiller sammen så vi opnår det bedste og den mest holdbare resultat for jer og jeres bolig, Vores erfaring gør du kan være hel tryg vi udfører aldrig et stykke arbejde vi ikke er stolte af.  

Vi laver både tage for private, boligforeninger, erhverv og kommuner,

Typer af tage vi udfører:

-Tagpaptag ( Glat-Planke-Liste dækning )

-Decra tag 

-Metrotile tag

-Betontagsten 

-Tegl tage 

-Eternit tage 

-Grønne tage 

-Stål tage 

Kontakt os idag og få et besøg af vores rådgiver så vi kan finde den helt rigtig tagløsning for jer. 

 

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.