Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køber rådgivning ved boligkøb.

Vores dygtige byggerådgiver har mange års erfaring i at rådgive ved boligkøb, Vores rådgiver er 100% på jeres side og tjekker tilstandsrapporten igennem , Han gennemgår alle punkter i tilstandsrapporten, og gå boligen igennem en ekstra gang for at sikre at i får det i betaler for uden unødige ekstra bekymringer.

Vi oplever næsten hver gang vores rådgiver er ude på en gennemgang, at han finder en del mere en det der står i rapporten og tilmed ser han også på om de k1-k2-k3 er skrevet rigtig ind i tilstandsrapport, kort sagt du få et mere realistisk billede af risikovurderingen på boligen, da vi som sagt er på din side hele vejen igennem. 

Der er mange fejl i de fleste tilstandsrapporter, og det giver en masse unødige ekstra bøvl med ejerskifte samt diverse bekymringer som ville kunne være undgået ved at tage en byggerådgiver med på gennemgang  af boligen, vi oplever en øget tilfredshed med boligen køber når en fagperson har været med, vi kigge efter nogle punkter som man normalt ikke vil kigge på, hvis man ikke har kendskab til den danske boligmasse. 

Vi tilbyder et huseftersyn ved køb eller salg af bolig

Vores huseftersyn går ud på at fin tune din bolig på en masse små parametre der gør du enten for solgt din bolig eller oplever en bedre følelse af boligen , vores huseftersyn udføres også selv om det ikke er ved køb eller salg , det kan også bare være du ønsker din bolig fin tunet.

Vores basis punkter i huseftersynet går ud på at følgende punkter: 

- Justering og retning af køkken låger 

- Justering af indvendige døre samt smøring 

- Justering og smøring af udvendige døre og vinduer 

* ekstra tilkøb som smøring og slibning af køkken bordplade 

* ekstra tilkøb maling af træværk 

Vi alle har prøvet at komme til en bolig hvor døre knirker og køkken låger er skæve, vinduer kan næsten ikke åbne, og det er bare ikke fedt og tilfredsstillende for nogle parter, hverken dig som skal købe eller købe bolig eller dig som bare gerne vil have en fin tunet bolig. 

Vi oplever at salget af en bolig går langt nemmere når der er styr på disse punkter.

Byggerådgivning

​Vi tilbyder at være med som jeres rådgiver når boligen skal renoveres eller huset skal have en ombygning, Vi tilbyder både vores byggerådgiver service til private, og erhverv samt boligforeninger og andelsforeninger.

Vi er på jeres side rådgiver for at sikre at kvaliteten af byggeriet er som det skal være og for at sikre at alt går som det skal, det er jeres tryghed at have en fagperson med på side linjen med mange års erfaring i både store og mellem store projekter  indenfor byggeri, vores ekspertise område er renoveringer og totalrenovering samt større vindues udskiftninger samt dør udskiftninger.

Eks på døre og vindues udskiftninger sikre vi os at elementerne overholder det standarter der skal være samt at arbejdes udføres korrekt og med de rigtige materialer, vi kommer på nogle aftalte besøg hver uge og gennemgår arbejdet med jer. 

Kontakt os i dag og høre mere ! 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.