Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ejendoms og vicevært service

​Hos Snedkermester Kevin Rister tilbyder vi ejendoms og vicevært service til boligforeninger og andelsforeninger, Vi tilbyder Ejendomsservice både fuldtid og nogle timer om ugen, alt efter jeres forenings behov og ønsker, der er mange forskellige løsninger og muligheder når det gælder Ejendomsservice til boligforeninger  og andelsforeninger, så derfor er det vigtig at vi kvalitetafstemmer og holder et møde inden så vi er helt sikker på i får den rigtige løsning til jeres forening. 

Vi tilbyder bland andet disse løsninger. 

-Trappevask 

-Pasning af grønne arealer 

-Vicevært ordning 

-Styring af håndværker 

-Døgnvagt 

Det er blot nogle af de ting vi tilbyder, Ring og book et møde så finder vi den helt rigtig pris og løsning for jeres boligforening. 

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.