Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rådgivende ingeniør

Vores Rådgivende ingeniør har mange års erfaring for de helt store byggeprojekter, hvor han også har været projekt leder, og styret projekter i milliard klasse, Vi er heldig at have fået ham med på røret, og han står der for klar til at give jer den bedste rådgivning i jeres byggeproces, om det er boligforeningen der skal have lavet komplet tagudskiftning eller en total renovering af et hus eller lejlighed, eller noget helt tredje, så står han klar til at rådgive jer så i kan få den bedste løsning for netop jer.

Vores rådgivende ingeniør kan rådgive om alt inden for byggeriet, så skal jeres bolig eller andelforening have råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os og book et besøg af vores rådgivende ingeniør. 

Vi udfører både på timeløn og tilbud. 

Kontakt os idag og høre mere.  

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.