Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyt tag? Få en erfaren tagdækker på opgaven

Skal du have lagt nyt tag? Så kommer Snedkermester Kevin Rister gerne og hjælper dig. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for tagudskiftning. Vi skifter alle former for tage, så du kan altid være tryg ved at vælge os. Vi kommer primært i og omkring Greve, Taastrup, Solrød og Greve, men har også mange kunder i Ishøj og Karlslunde.

Taget er det første sted vandet rammer, og er det ikke tæt, så kommer det videre ned i konstruktionen, hvor det helst skulle være endt i regnvandsbeholderen eller tagrenden. Derfor er det vigtig med et tæt og holdbart tag på huset.

Et sundt og nyt tag øger desuden typisk husets værdi, og det øger tilmed også glæden ved huset, hvorfor det i langt de fleste tilfælde godt kan betale sig at få foretaget en renovering af tag.

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af mange forskellige parametre. Det kommer an på, hvilken slags tag du ønsker. Vi kan både tilbyde eternit, tagpap, tegl samt undertag og isolering. Derudover afhænger det af, hvor stort et areal vi skal udskifte. Vi garanterer dog billige priser til alle vores kunder, uanset opgaven.

Vi gør meget ud af at rådgive og vejlede vores kunder, når de skriver eller ringer angående udskiftning af tag eller tagrenovering. Vi tager altid et møde inden, hvor vi gennemgår alle aspekter af opgaven. Du får tilknyttet én kontaktperson, som varetager kontakten under hele opgaven.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal vores tagdækker lægge nyt tag på dit sommerhus, din garage eller dit hus? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for flere informationer og et godt tilbud.

Ring til os allerede i dag på telefon 30 48 03 95 og fortæl os hvad vi kan hjælpe med!​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.