Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specielinventar efter ønske ​

Hos Snedkerfirmaet Rister og Søn  ApS i Greve har vi specialiseret os i fremstilling af specialinventar til alle formål. 

Vi producerer og levere, samt montere specielinventar på hele Sjælland, Lolland og Falster. Dog er geografi ikke en begrænsning for os. 

Totalløsninger inden for specialinventar

​Vi har 44 års erfaring inden for fremstilling af specielinventar og specielløsninger til alle formål, vi laver alt fra mindre inventaropgaver til større totalløsninger inden for specialinventar, interiør, både til private, Erhverv, og kommuner. ​

Vi inddrager gerne glas, stål, lys og lignende i vores totalløsninger. Derudover har vi også samarbejde med industrilakering til fordelagtige priser og høj kvalitet. Derved kan vi fremstille overflader i enhver farve og glans og inde for et meget stort farve spektrum , Vi har kort sagt specialiseret os i unikke og individuelle løsninger til et hvert formål.

Alt specialinventar bliver fremstillet i et tæt samarbejde mellem Snedker, Arkitekt og Kunde.

Vi lægger stor vægt på kreativitet, kvalitet, fair priser og samarbede, vi leverer altid på det aftale tidspunkt, Vi leverer altid høj kvalitet og god service lige meget om det er en stor eller mindre opgave inde for speciel inventar vi skal udfører.​

​Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker om specialinventar, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en inventarløsning.

Vi har fremstiller specialinventar for kunder i de meste af Danmark, Vores snedkeri i Greve ligger tæt på motorvejen til Nordsjælland og København, og et sten kast fra Sydkysten. 

Du kan ringe på telefon 30 48 03 95 for en uforpligtende besigtigelse, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@kevinrister.dk.​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.