Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Forsatsvinduer til alle typer vinduer

10 års garanti på vores forsatsvinduer og 5 års garanti på glasset.

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn producerer vi mange forskellige typer forsatsvinduer. Vores Forsatsvinduer kan produceres og leveres med enkelt- eller 2 eller 3 lags glas med eller uden energi. 

Renovering med forsatsrammer kræver ingen udvendigt arbejde på facaden og det hele klares indefra, så boligen vil hurtigt kunne tages i brug igen, hvilket er en stor fordel specielt ved udlejningsejendomme.

I en tid hvor stigende energipriser fylder mere og mere på budgettet vil en renovering med forsatsvinduer gøre en positiv forskel. Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn leverer vi en 100% tilpasset løsning der vil tilgodese forventningerne og ønskerne, du måtte have til dine nye forsatsvinduer.

Det er kun fantasien der sætter grænser for jeres nye forsatsvinduer, Vi har den hurtigste levering i landet men også den bedste kvalitet, hvordan hænger det sammen, det hænger sådan sammen, at vi aldrig går på kompromis på kvalitet, når du køber nye forsatsvinduer hos os kan du være sikker på, at det er den ypperste kvalitet der bliver leveret hver gang, og at de har været i gennem en skarp kvalitetskontrol.

Fordele ved forsatsvinduer:

 • Forsatsvinduer må sættes op i fredede og bevaringsværdige bygninger.
 • Man spare penge på varmeregningen.
 • Forsatsvinduer må sættes op i foreninger hvor man har besluttet at renovere de nuværende vinduer.
 • Forsatsvinduer isolerer bedre end nye termovinduer (både for varme og lyd)
 • Forsatsvinduer optager ikke meget plads og kan laves, så det passer godt ind i det eksisterende vindue og huset udtryk.
 • Forsatsvinduer kan bruges med fordel selvom det ydre vindue er en smule utæt

Forsatsvinduer er en æstetisk løsning

Vinduet er en vigtig del af husets arkitektoniske udtryk, så hvis du ønsker at beholde de originale vinduer, men samtidig er vil have en mindre varmeregning, så vil forsatsvinduer være en optimal løsning.​

​​

Hvorfor forsatsvinduer

Forsatsvinduer er effektivt mod både varmetab og støj.

Med de nye energimærkede forsatsvinduer er besparelserne på varmeregningen noget der kan mærkes på budgettet.

Der findes der mange typer af forsatsvinduer, der opfylder forskellige behov.

De sidehængte forsatsrammer med energiruder er den mest energieffektive løsning.

Har du de oprindelige vinduer fra huset blev bygget, og er de i øvrigt er i god stand, er det ikke altid nødvendigt med en udskiftning af dem. Faktisk kan det være en god løsning at montere moderne energiforsatsvinduer.

Løsningen er billigere end at udskifte vinduerne, og den kan udføres hele året rundt uden nogle former for udfordringer, og bevarer husets oprindelige udseende.

Du kan montere en forsatsramme med termo-, lydglas og energiglas direkte på vinduesrammen, forsatsvinduet åbner uafhængigt af det oprindelige vindue.

Vores forsatsvinduer kan fås i alle ral farver uden mer pris, og vores forsatsvinduer er udført af bæredygtigt fsc certificeret fyrretræ, fra bæredygtig skovbrug.

Vores forsatsvinduer er absolut konkurrencedygtig prismæssigt, vi ligger typisk 10-20 % Lavere end andre vinduesproducenter.

​Sådan får du nye forsatsvinduer

 • Kontakt os via formularen, på mail eller telefon eller Via Ristervinduet.dk
 • Så aftaler vi en dag for opmåling, under opmålingen snakker vi jeres ønsker igennem, så i får præcis de forsatsvinduer i ønsker.
 • Derefter modtager du en godt tilbud fra os på forsatsvinduerne.
 • Hvis du acceptere tilbuddet, sætter vi forsatsvinduerne i produktion og efter 5-6 uger er vi klar til at montere dine nye forsatsvinduer for dig .
 • Når vi er klar til montage ringer vi til jer, og aftaler en dag for opstart af montage.

Vi har 10 års garanti på vores forsatsrammer og 5 års garanti på glasset. 

Hvad koster forsatsvinduer

​Vores priser på forsatsvinduer 2498 kr. dvs. pr ramme, ved købt at større ordre på forsatsrammer kan der gives en rabat, som udgangspunkt gives der 10 % ved køb af 25 forsatsrammer, og derefter gives der 15% rabat ved køb af 50 forsatsrammer osv., vi giver ikke individuelt rabat på vores forsatsvinduer, prisen er den samme for alle, det samme er rabatten, det synes vi er mest fair. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dine nye forsatsrammer

​Vi står altid klar på mail kontakt@kevinrister.dk /30 48 03 95 eller kontaktformularen til venstre, Du kan også kontakte os via Ristervinduet.dk. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.