Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionelt maskinsnedkeri i Greve

Er du på udkig efter et professionelt maskinsnedkeri? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Snedkerfirmaet Rister & Søn varetages alle opgaver på vores maskinsnedkeri. Vi er beliggende i Greve og har derfor mange lokale kunder fra Greve, Karlslunde, Solrød og omegn. Dog har vi kunder fra hele Sjælland - så bor du i Nordsjælland, er det ingen hindring, da vi naturligvis kommer til dig uden ekstra udgifter til kørsel.

Vi kan udføre alle typer af specialopgaver på vores maskinsnedkeri – lige fra en enkelt liste til større, individuelt tilpassede løsninger. Vi har bred erfaring med at designe og producere specialdesignet inventar som fx Restaureringsarbejde, indbygningsreoler, forsatsvinduer og radiatorskjulere.

Vi lægger vægt på at skabe smukke og unikke løsninger på alt fra de moderne design til restaureringsopgaver i fredede og bevaringsværdige bygninger.

Vores maskinsnedkeri levere til hele Sjælland

Vi udfører også restaureringsarbejde på fredede døre og vinduer samt reparerer skadet inventar. Vi løser således snedkeropgaver af enhver art på vores maskinsnedkeri i Greve nær ved København. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave.

Vi garanterer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser uanset opgaven. Derudover lægger vi meget vægt på altid at tilfredsstille alle vores kunder.

 Det betyder, at vi altid sætter dig og dine ønsker i centrum for vores arbejde, så vi kan lave lige den løsning, som du kunne tænke dig.​

Kontakt os for et gratis tilbud

Kontakt os, hvis du ønsker at få fremstillet specielt inventar eller bygningsdele. Vi udfører det, som du ønsker, og hos os er intet umuligt, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan producere på vores maskinsnedkeri.

Har du spørgsmål til vores maskinsnedkeri, eller ønsker du at modtage et godt tilbud, så kontakt os gerne på telefon 30 48 03 95

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.