Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inventar-Møbel-Maskinsnedkeri

Kontakt os hvis du ønsker at få fremstillet specielt inventar eller bygningsdele efter ønsker og behov, Vi udfører det som du ønsker og hos os er intet umuligt, det er kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan producere på vores Snedkeri.

Vi kan udføre alle typer af special opgaver lige fra en enkelt liste til større, individuelt til passede løsninger. Vi har bred erfaring med at designe og producere special designet inventar som eksempelvis snedkerkøkkener, bogreoler, klædeskabe og radiatorskjulere osv.  

Vi lægger vægt på at finde smukke og unikke løsninger på alt fra de moderne designs til restaurerings opgaver i fredede og bevaringsværdige bygninger.

Vi udfører også restaurerings arbejde på fredede døre og vinduer, samt reparere vi også skadet inventar.

Vi løser således snedkeropgaver af enhver art på vores Snedkeri i Hedehusene 

Vi glæder os til at høre om dine ønsker. 

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.