Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Snedkerkøkkener

Køkkenet er et af familiens samlings punkter, og tit en personlig del af huset, det er der snedkerkøkkenet kommer ind i billedet, der giver dig som kunde en mulighed for at vælge unikke løsninger og tit er to snedkerkøkkener ikke ens hvilket også gør det unikt og noget specielt, det giver også mange muligheder for at vælge individuelle løsninger og designe det præcist som i vil have det og gøre det til jeres eget. 

Vi udfører altid vores håndlavet snedkerkøkkener af de bedste materialer og alt træ vi bruger er bæredygtig og FSC certificeret og lever op til strenge krav og miljø samt bæredygtighed. 

Når i vælger os til at udfører jeres unikke og eget snedkerkøkken, sætter vi os ned sammen og sammen skaber vi rammerne og designer jeres drømme køkken.

Montering er altid med prisen på et nyt snedkerkøkken, Vi laver også fulde entrepriser hvor vi står for en komplet køkken renovering med el-vvs-maler-murer og hvad der ellers er brug for af faggrupper. 

Vi levere og monterer også gerne hårdevide vare, så i blot skal nyde jeres nye køkken, alt sammen tager vi mødet og der gennemgår vi også hele processen. 

Vi synes alle fortjener et unikt og individuelt snedkerkøkken og derfor har vi også landet bedste priser på snedkerkøkkener.

Kontakt os idag og høre mere om jeres muligheder for et unikt og elegant og ikke mindst æstetisk køkken. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.