Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi​?

Går du og drømmer om en boligrenovering, i solide materialer, og hvor der er kælet for detaljerne, så er det Snedkerfirmaet Rister og Søn, du skal kontakte. Vi har flere års erfaring inden for branchen, der gør os i stand til at varetage en bred vifte af opgaver med høj faglighed. Når du beder os om at udføre arbejdet, kan du være sikker på, at du får et resultat, der er bedre, end du kunne forestille dig.

Vores kunder er altid i centrum

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn er kunden altid i centrum, vi gør meget ud af at kunne opfylde dine boligdrømme og visioner, Hos os er intet umuligt.

Vores team af dygtige og erfarne tømrer samt bygningssnedkere, har gennem deres tilsammen mange års erfaringer i branchen løst en utal af opgaver, det gør at du altid kan være helt trygt ved at vælge os.

Vi hjælper dig igennem hele dit projekt, fra start til slut, vi tror på at et godt sammenspil og kommunikation mellem kunden og os er vejen frem.

Vi sætter pris på en god dialog

Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig hørt og forstået i vores samarbejde. Derfor sætter vi altid god tid af til en indledende dialog, hvor vi kan forventnings afstemme, hvor vi skal hen i opgaven, hvad der er målet, og hvilke udfordringer der kan være ved projektet. vi lytter til dine ønsker og behov og giver vores vurdering af, hvordan vi bedst kommer frem til målet. vi vejleder dig igennem hele projektet, og har du særlige ønsker, tager vi selvfølgelig også gerne højde for dem.​

Uanset hvilken af vores services du skal bruge hjælp til, kan du være sikker på, at der er øje for detaljerne - vi afleverer nemlig aldrig et resultat vi ikke er stolt af. Du får derfor altid et flot og holdbart resultat, når du vælger Snedkermester Kevin Rister til at udføre opgaven.

En aftale er en aftale

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn går vi meget op i vores håndværk og ikke mindst vores kunder, derfor sætter vi en stor ære i at overholde aftaler, så du kan være helt rolig når du vælger os, du får nemlig ingen uforudsete ekstra regninger eller bekymringer, Vi kommer til den aftalte tid, vi laver den aftalte opgave til den aftale pris.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os. Ring til os på tlf.:
30 48 03 95 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre om dit boligprojekt!​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.