Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erhverv

Hos Snedkermester Kevin Rister har vi specialiseret os i at løse opgaver for vores erhvervs kunder, om det er en komplet kontor eller butiks ombygning eller renoverering kan vi hjælpe, vi har gjort det før og vi kan også gøre det for dig, vi har mange års erfaring i disse opgaver og det gør også vi kan være meget konkurrence dygtige på prisen. 

Vi udføre også opgaver for Andels-Ejer og boligforeninger, Vi udføre alt fra et lille skralde skur til tagrenovereringer og vindues og dør udskiftninger.

Ja der er ikke den opgave vi ikke kan løse for jeres forening , Vi løser allerede opgaver for en del foreninger idag, så referencer ville kunne gives ved efterspørgsel. 

Vi har også vores døgnservice vi tilbyder til Andels-ejer og boligforeninger, hvor vi kan stå til rådighed 24 timer i døgnet, det kan være ved akutte opstået skader som Vand,indbrud,brand, eller noget helt fjerde, kontakt os for at høre mere om denne løsning til jeres forening.  

Kontakt os for at høre mere, og då et uforpligtende tilbud på jeres opgave. 

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.