Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalentreprise

En kontakt gennem hele byggeriet !

Med Snedkermester Kevin Rister får I en totalløsning, så I ikke behøver bekymre jer om kontakt til forskellige faggrupper, arkitekt og ingeniør, Vi er også være behjælpelig med eventuelle tilladelser fra myndigheder.

Vi klare hele processen og tager selvfølgelig højde for jeres ønsker og valg.

Vores brede erfaring og ikke mindst vores store erfaring i totalløsninger for private og erhverv, gør at vi med sikkerhed kan sige, vi er det rigtige firma til jeres projekt. 

Vi har dygtige samarbejdes partnere der har samme grund kerne som os , nemlig grundighed, kvalitet og god kommunikation, De sidste nævnte udmærker sig ikke mindste i at hos os får man en kontakt gennem hele byggeriet, dvs man får en kontaktperson som er den person der køre projektet fra start til slut, det har vi stor erfaring med er den bedste løsning og det giver det bedste byggeri og den største kunde tilfredshed. 

Vi er din totalpartner, når totalentreprisen skal udføres. 

 
Vi sørger for en grundig rådgivning gennem hele byggeriet lige fra planlægningen af arbejdsgange til valget af materialer.


Få et uforpligtende tilbud på jeres totalentreprise ved at ringe til os på 30 48 03 95 - eller benyt kotaktformularen til venstre på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på din opgave!

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.