Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Badeværelser

Står du overfor en badeværelses renovering ​eller skal du have helt nyt? , så tøv ikke med at kontakte snedkermester Kevin Rister.

Vores murer afdeling har mange års erfaring i badeværelser og kender alle reglerne for badeværelser ned til mindste detalje, ja jeg sagde detalje, detalje er nemlig nøgle ordet for et flot og solidt badeværelser. 

Der er mange regler man skal følge når man enten skal renovere eller have et nyt badeværelser,  Så derfor er det vigtig at vælge de rigtig folk til opgaven, Vores murer afdeling står gerne for hele entreprisen af badeværelset, så du kan være helt tryg og ikke skal have alle bekymringerne, for dem er der ikke nogle af når du vælger Snedkermester Kevin Rister`s Murer afdeling til opgaven. 

Murer afdeling forventnings afstemmer med dig og taler hele projektet gennem med jer, så vi rammer det helt perfekte for netop jer. 

Kontakt os allerede idag og høre mere og book evt. et gratis konsulent besøg. 

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.