Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Badeværelser

Står du overfor en badeværelses renovering ​eller skal du have helt nyt? , så tøv ikke med at kontakte snedkermester Kevin Rister.

Vi har udført mange smukke badeværelser, vi står for hele totalentreprisen og koordinerering af de faggrupper som badeværelset kræver, vores samarbejdes partnere er nogle vi har arbejdet med i mange års og kan derfor love vores kunder den absolut bedste kvalitet, vores samarbejdes partnere er nemlig nøje udvalgt efter deres kvalitets forståelse og faglige høje niveau, Hvilket også ses på de billeder nedenfor som viser nogle at de badeværelser, Hvor vi har stået for totalentreprisen.

Kontakt os allerede idag og høre mere og book evt. et gratis konsulent besøg. 

Kevin er en høflig og serviceorienteret mand, som udfører arbejdet helt efter aftalen. Forløbet har været meget ligetil og uden dårlige overraskelser undervejs. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Udskiftet rådnet træ i vindskede

​Læs flere her

Efter kontakt til håndværker, fik jeg en dag hvor arbejdet ville blive udført. Så skulle jeg ikke tænke mere over det, arbejdet blev udført med fuldt tilfredshed, af en super behagelig håndværker.

Jeg har fået rep. en ødelagt vindues ramme.

​Læs flere her

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.