Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Termoruder sælges både med og uden montage.

Der kan være mange forskellige grunde til at udskifte vinduerne. En af de mest typiske er energioptimering af boligen.


Med termoruder, undgår du at varmen slipper ud, og holder dermed varmen inde i boligen. Nye termoruder vil i de flestes tilfælde betyde en mærkbar reducering af varmeregningen og indeklimaet. 

Her er de tre typer af termoruder vi tilbyder:

  • Lavenergi termoruder
  • Solafskærmende termoruder
  • Lydreducerende termoruder

Skulle du være det mindste i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakt os, så sidder vi klar til at rådgive og vejlede angående dine nye termoruder.

Termorude med støjdæmpning

Termorude med støjdæmpning. Bor du i et område med meget larm eller ud til en stor vej, kan du få meget ud af at få monteret lydisolerende ruder i dine vinduer.

Indbrudssikret termorude

Sikkerhedsglas er blandt andet udviklet for at holde tyve og ubudne gæster ude eller steder hvor det kan være personfarligt hvis glasset går i stykker.

Termorude med solafskærmning

Er du også træt af klam varme, når solen står lige på midt på dagen? Så kan det være en god ide med solafskærmning i ruden. Det fungerer sådan, at du får monteret en energitermorude med solfilter i ruden.

Du er selv med til at bestemme hvor kraftigt, solfilteret skal være i termoruden.

En termoruden med solafskærmning lukker stadig masser af sollys ind, men at de kaster varmen, der kommer fra solen, tilbage, så der ikke trænger nær så meget ind i din bolig og du undgår den klamme varme der kan opstå.

Energitermorude

Termoruderne man monterer i dag er primært energitermoruder. Her får du en termorude, der er energioptimeret, også kaldet en energirude eller en lavenergirude. Her kan der være mange penge at spare på varmeregningen når man udskifter til nye energiruder.

Salg af termoruder på speciel mål

Vi udfører både montage af termoruder og  salg af termoruder, det vil sige at ønsker du at købe nye termoruder af os uden montage kan dette sagtens lade sig gøre til yderst konkurrence dygtige priser . 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på termoruder i forbindelse med ansøgning til energipuljen, klare vi også den vi sidder klar med et godt tilbud på nye termoruder med montage eller uden montage. 

Vores glarmester afdeling køre ud fra vores værksted i Greve lige mellem Roskilde og Køge, for at servicere vores kunder på hele Sjælland. der er ingen opgave der er for lille er for stor når det gælder udskiftning af termoruder. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.