Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Velux ovenlysvinduer/Velux tagvinduer

Hos Snedkerfirmaet Rister og søn har vi udskiftet mange af de populære Velux ovenlysvinduer/tagvinduer gennem årende. 

Vi udskifter og udfører direkte montage, det vil sige at hvis der ikke er et ovenlysvindue i forvejen, er det intet problem for os at monterer et ovenlysvindue der hvor det ønskes. 

Vi har erfaring i alle typer af vinduer fra Velux sortimentet både fladtagvinduer, og Velux altaner samt skråvinduerne i alle størrelser. 

Det gør du kan være helt tryg ved at vælge os til at udskifte de eksisterende Velux vinduer, eller gøre klar til at monterer dem der hvor det ønskes. 

Da vi har mange års erfaring i både salg og montage, er vi altid klar til at komme forbi til en uforpligtende snak om muligheder og løsninger, vores erfaring gør også vi ved præcis hvad der skal gøres, og hvad der skal til for at udfører montagen og/eller udskiftningen af de eksisterende Velux vinduer, og det kan mærkes på både pris og kvalitet af det udførte arbejde. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dine nye Velux vinduer.

Vi er på telefon 30 48 03 95 eller på mailen kontakt@kevinrister.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde for at høre om muligheder og løsninger, vi har som ovenstående beskriver mange års erfaring i at udskifte og udfører montage af velux vinduer på alle typer af huse.  

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.