Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering og restaurering af vinduer.

Hos Snedkerfirmaet Rister Og Søn kan vi renoverer dine gamle vinduer så de bliver så gode som nye, vi kan både udfører reparation af træværket, malerarbejde, udskiftning af glas eller om kitning af vinduerne, vi kan klare hele renovering opgaven, så du kun skal kontakte et firma, det gør processen kortere og du vil derfor få et godt resultat langt hurtigere, når du vælger os til at renoverer dine vinduer.

Renovering er et af vores specialer, og vi gør en dyd ud af at leverer et holdbart og smukt håndværk der holder i de næste mange år.

​​

Renovering af vinduer kan for eksempel være for følgende typer kunder:

  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Andelsforeninger
  • Kommuner
  • Privatpersoner.​

Hvad er fordelene ved renovering af vinduer?

Fordelene ved at renoverer sine vinduer kan være mange, en af dem er at de vinduer man bygget for mange år tilbage er af langt bedre kvalitet end dem man køber i dag, primært grundet træet der blev brugt og de høje krav man stillede til dem, Derfor kan det være et lang bedre valg at renoverer det eksisterende vinduer, så de kan holde rigtig mange år endnu, uden yderligere vedligehold.

​​

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din opgave

​Du/i er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om vinduerne i boligen, vi har mange års erfaring i renovering af vinduer, Kontakt os på tlf. 30 48 03 95 eller i kontakt formularen til venstre så vender vi tilbage inden for 8 timer. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.