Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VINDUER OG DØRE TIL FREDEDE OG BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER

​Hos Snedkerfirmaet Rister og Søn leverer rådgivning, opmåling, fremstilling samt montering ved køb af nye vinduer og døre til fredet og bevaringsværdige bygninger. Vi har mange års erfaring i branchen og gennem årene har vi udviklet forretningen og færdighederne med de nyeste teknikker og metoder, dog har vi ikke glemt det gode håndværk og det kan også ses på vores døre og vinduer.

Vi producerer kun elementer i træ og vi kan lave 100% 1:1 kopier af de eksisterende elementer, hvis der kræves eller ønskes det.

Vi leverer altid vores elementer i den højeste kvalitet.

Kvalitet er nøgleordet når man skal producerer døre eller vinduer til fredet eller bevaringsværdige bygninger der skal holde de næste 100 år, derfor køber vi kun træ fra savværker vi har besøgt og hvor vi har set og mærket kvaliteten af de træ de sælger os, vi stiller nemlig store krav til kvaliteten af træet, da vi tilmed stiller høje krav til vores produktion. 

Malingerne og olierne vi bruger er ligeledes udvalg til at holde de næste mange år frem i tiden, Vi går aldrig på kompromis med noget helt fra skoven til de færdige elementer, heller ikke hvis vi vælges til at monterer elementerne for vores kunde.

Du kan vælge os som din leverandør, da vi hele tiden er opdateret på regler og lovstof inden for bevaringsværdige og fredet bygninger, så vi kan rådgive og vejlede så alt er indenfor det tilladte. 

Vi ønsker at være markedet førende indenfor døre og vinduer til fredet og bevaringsværdige bygninger, og det ved vi kun bliver hvis vi leverer den bedste kundeservice, samt den bedste kvalitet på elementerne, samt priser der er konkurrence dygtige.  

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DØRE OG VINDUER

Ønsker du at høre mere om vores kompetencer er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kontakt@risterogsøn.dk, Vi står altid klar med rådgivning og vejledning hvis det ønskes. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på døre og/eller vinduer til bevaringsværdige eller fredet bygninger, Vi er altid på telefon

 30 48 03 95. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.