Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Forsatsvinduer/forsatsrammer

10 års garanti på vores forsatsvinduer/forsatsrammer.

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn producerer vi mange forskellige typer forsatsrammer og forsatsvinduer. Vores Forsatsrammer kan produceres og leveres med enkelt- eller 2 eller 3 lags glas med eller uden energi. 

Renovering med forsatsrammer kræver ingen udvendigt arbejde på facaden og det hele klares indefra, så boligen vil hurtigt kunne tages i brug igen, hvilket er en stor fordel specielt ved udlejningsejendomme.

I en tid hvor stigende energipriser fylder mere og mere på budgettet vil en renovering med forsatsrammer gøre en positiv forskel. Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn leverer vi en 100% tilpasset løsning der vil tilgodese forventningerne og ønskerne, du måtte have til dine nye forsatsrammer.

Vi leverer både til andre håndværksmestre hvor de står for monteringen, men vores værksted leverer også til de vores egne udekærende Snedkersvende der står for montering af jeres nye forsatsvinduer.

Vi kan levere i alle ral farver og i den træsort der ønskes, det er kun fantasien der sætter grænser for jeres nye forsatsvinduer/forsatsrammer, Vi har den hurtigste levering i landet men også den bedste kvalitet, hvordan hænger det sammen, det hænger sådan sammen, at vi aldrig går på kompromis på kvalitet, når du køber nye forsatsvinduer/forsatsrammer hos os kan du være sikker på at det er den ypperste kvalitet der bliver leveret hver gang, og at de har været i gennem en skarp kvalitetskontrol.

Sådan får du hurtigs nye forsatsvinduer.

​-Kontakt os via formularen, på mail eller telefon. 

-Så aftaler vi en dag for opmåling, under opmålingen snakker vi jeres ønsker igennem, så i får præcis de forsatsvinduer/rammer i Ønsker.

-Der næst modtager du en godt tilbud fra os på forsatsvinduerne/rammerne. 

-Hvis du acceptere tilbuddet, sætter vi forsatsvinduerne/rammerne i produktion og efter 5-6 uger er vi klar til at montere dine nye forsatsvinduer for dig , Vi aftaler så en dag der passer ind i jeres program og i modtager et smukt og elegangt resusltat.

Vi har 10 års garanti på vores forsatsrammer. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dine nye forsatsrammer

Vi står altid klar på mail kevin@risterogsøn.dk / claus@risterogsøn.dk eller telefon 30 48 09 64 / 30 48 03 95 eller kontaktformularen til venstre

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.