Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egenproduktion af døre og vinduer i hårdtræ

Hos Snedkermester Kevin Rister har vi egen produktion af døre og vinduer i 5 forskellige træsorter, vi har levere med egen chauffør, og dog til tider en ekstern når vores egen chauffør ikke kan følge med.

Kvalitet og pris hænger ikke sammen hos os, hos os får du den bedste kvalitet, til den bedste pris.

Vi går aldrig på kompromis med faglighed og kvalitet, Vores besætninger og beslag er alle fra IPA eller gu beslag, de er to mærker af højeste kvalitet, Træet vi bruger er FSC certificeret og vi bruger kun træ fra savværker hvor vi ved og har set at forholdene er i orden.

Alle vores døre og vinduer leveres med 10 års garanti iht. til vindues industrien garanti bestemmelser.

Vi levere kun egen produktion af Døre og vinduer i teak, mahogni, lærketræ, og ege træs vinduer og døre, Vi levere primært som standart kun med behandling i olie der fra Jotun, Jotun olie og maling er efter vores overbevisning de bedste mærke på markedet, Jotun

Olie og maling er gennem testet og vi har set det virker.

Døre og vinduer i hårdtræ ​

Vi ønsker ikke at være som de andre døre og vindues producenter, Vi ønsker at levere den ypperste kvalitet uden nogle former for udsving og med det mener vi, at du altid kan regne med den højeste kvalitet, og at det er et menneske der har set træet igennem, samt det er et vindue eller en dør der er bygget af mennesker for mennesker, Vores døre og vinduer er og skal være døre og vinduer der holder i generationer.

Vi producerer døre og vinduer i følgende træsorter:

- Lærke træs døre og vinduer

- Ege træs døre og vinduer

- Mahogni døre og vinduer  ( Sipo Og Sapele )

- Teak Træs døre og vinduer

​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, så vender vi tilbage indenfor 48 timer med et tilbud på jeres Døre og/- eller Vinduer.

Udfyld skemaet nedefor på linket og modtag et tilbud indenfor 48 timer:

Forespørgsels skema

​Kontakt os i dag og få et tilbud på hårdtræs elementer, vores vindues konsulent er altid klar til at komme forbi til et uforpligtende møde. 

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkermester Kevin Rister

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.