Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Udskiftning af vinduer og døre

Hos Snedkerfirmaet Rister & Søn skifter vi alle former og mærker af døre og vinduer samt glaspartier. Hvis du drømmer om en udskiftning af vinduer og/eller døre, er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner. Vi holder til i Greve, hvorfor vi typisk servicerer kunder fra Køge, Roskilde, Solrød og omegn. Vi har fx også mange kunder i Ishøj og Karlslunde.

Vi har allerede udskiftet utallige døre og vinduer. Vi har derved skabt et godt kendskab til alle mærker og glastyper. Du kan altså trygt lade os foretage vinduesudskiftning hos dig. Vi gør alt for, at det skal være nemt og gnidningsfrit for dig som kunde, når valget om nye vinduer eller døre skal træffes.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

​Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer og døre afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilken typer af vinduer eller døre der er tale om, samt hvor meget vi skal skifte. Du kan dog være sikker på, at vi altid tilbyder attraktive priser på montering af vinduer og døre hos dig.

Ingen opgaver er for store eller for små til, at vi kan løse dem. Er det ét vindue det drejer sig om eller en hel boligforening, der skal have nye vinduer eller nye døre, kan vi løfte opgaven uden vanskeligheder. Vores tømrer er kvalitetsbevidste og har mange års erfaring i udskiftning af døre og vinduer. Det betyder, at du som kunde altid kan være tryg ved at vælge os til at foretage vinduesudskiftning eller dørudskiftning.

Vi udskifter følgende typer af døre og vinduer: 

- Træ/Aluminiums vinduer og døre 

- Træ vinduer og døre 

- PVC vinduer og døre 

- Aluminiums vinduer og døre 

- Sikkerhedsdøre 

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står altid klar til at komme forbi og holde et møde angående udskiftning af vinduer og døre. På mødet gennemgår vi diverse typer og hører om dine ønsker, hvorefter vi sender et tilbud til dig, bemærk vi har prisgaranti på alle vores døre og vindues udskiftninger, ring og hør mere om betingelserne.

Kontakt os i dag og book et møde på telefon 30 48 03 95​ . Vi glæder os til at høre fra dig!​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Snedkerfirmaet Rister & Søn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os.